Elefantfod (kontorting.dk)

Elefantfod (kontorting.dk)

Når man har travlt på jobbet, og ordrene skal nå ud af døren inden weekenden, så er det vigtigt at have nogle gode hjælperedskaber, som kan være med til at spare dig og virksomheden for en hel del tid.

Slut med at skulle overstrække sig

Der findes mange hjælpemidler på kontorer og lagrer, som skal afhjælpe personalet, og sparer tid og penge. Det kan for eksempelvis være en klassisk sækkevogn, som kan hjælpe en med at flytte tunge ting hurtigt rundt, uden at man er i risiko for at få en skade på ryggen, som hvis man nu valgte at løfte varerne med armene.

Derudover er der også andre ting, som kan hjælpe folk på arbejdspladsen til at være mere effektive. Det kan også være en palleløfter, som gør det nemmere at flytte varer fra det ene sted til det andet. Fordelen ved en palleløfter frem for en sækkevogn eller et rullebord er, at man ikke behøver at fjerne varerne fra pallen, men kan flytte hele pallen på en gang.

En elefantfod kan lette arbejdet

Det kan også være, at man har behov for at kunne nå nogle ting, som står oppe på en høj hylde. Her kan det være en fordel at have en stige af en art. Det kan være en klapstige i aluminium, som hurtigt kan klappes sammen og flyttes frem og tilbage. Dette kræver dog, at man har begge hænder fri, hvilket man ikke altid har, hvis man flytter rundt på nogle varer.

Derfor er der heldigvis en anden løsning, som kan bruges selvom, man har noget i hænderne. En elefantfod er en anordning, som har sin gang på mange kontorer og lagrer mange steder. En elefantfod er en form for rund skammel. Den fås i forskellige højder. Nogle kan man træde helt op på fra gulvet, mens man skal tage to skridt på andre. Det smarte ved elefantfødder er, at man kan flytte rundt på den ved at skubbe til den med fode, også mens man har hænderne fulde.

 

Vil du se mere om elefantfod, så kig her

Læs også:

Fotopapir nuancerer og virkeliggør minder og blikke

En regnemaskine er uundværlig til regnskaber

Share