Der findes et utal af gode grunde til at få tvet op på væggen(foto vivotel.dk)

Der findes et utal af gode grunde til at få tvet op på væggen(foto vivotel.dk)

Synes du også, det kan være irriterende at kigge ind i sin stue og opdage, at man faktisk stort set ikke har plads til noget? Alt man ejer står nemlig på gulvet, det fylder og gulvpladsen er trang. Og derudover er tanken om alle de nullermænd, der kan ligge rundt omkring alle disse gulvmøbler, heller ikke til at holde ud.

En nem måde at komme dette problem til livs – i hvert fald den første del med at skabe gulvplads, er ved at investere i et vægbeslag, hvorpå du kan sætte dit fjernsyn. Det er en let måde at få hævet fjernsynet, og det er en let måde at få fjernet de ting, der eventuelt måtte stå at fylde – så som et tv-bord. Se mere om vægbeslag her

Et vægbeslag findes i mange forskellige slags. Nogle er meget simple og holder tv’et fast på væggen, men kan derudover ikke meget andet. Det er dog smart, og man kan ikke se beslaget. Andre beslag er mere avancerede. Dels er der dem, hvor du kan rykke fjernsynet op og ned på vægge, og dels er der dem, der har en flerleddet arm, som gør det muligt at dreje fjernsynet i den retning, du gerne vil have det.

Vægbeslag med drejearm

Et vægbeslag i sig selv er blot pladen, man sætter på væggen, hvorpå man så kan sætte fjernsynet fast. Men som nævnt er der løsninger, der gør vægbeslaget endnu smartere.

Hvis du vælger vægbeslaget med drejearmen får du muligheden for at se fjernsyn fra den vinkel, der passer dig. Hvis du står ude i køkkenet, kan du rette det i den retning. Hvis du sidder ved spisebordet, kan du også få nyhederne eller yndlingsprogrammet med fra den vinkel.

Et vægophæng er en smart løsning til alle, der ejer et fjernsyn.

Klik her for at læsee mere om ophæng til TV

Share