Tine K skaber et godt hjem (foto cahetu.com)

Tine K skaber et godt hjem (foto cahetu.com)

Der er efterhånden mange varemærker på markedet, der leverer forskellige produkter og varer til indretning af boligen. Således er der også dukket mange danske aktører op på denne scene. Ikke desto mindre er der naturligvis nogle, der er bedre end andre. Dette kan for eksempel afhænge af, om der tilbydes et bredt udvalg af varer. Desuden spiller kvaliteten af disse en væsentlig rolle. På disse områder er det lykkes Tine K at etablere sig som et varemærke, der er til at stole på.

I dag er Tine K leverandør af varer til rigtig mange små og store butikker rundt omkring i landet, men de producerer også til andre lande i Europa. Det er utroligt, når man tænker på, at det ikke er mange år siden, at firmaet startede i et lille designstudie. Siden da har det udviklet sig i rivende hast. Hér vil vi kort se på nogle af de områder, hvor Tine K har etableret sig som et varemærke, man kan stole på.

Tekstiler fra Tine K

Tine K er først og fremmest blevet kendte på grund af deres nytænkende og anderledes design. Dette kommer blandt andet til udtryk i deres forskellige tekstilvarer. De laver håndklæder, duge, tæpper, sengetæpper, pudebetræk og meget mere. Fælles for alle disse er, at der er en rød tråd i designet, som er både ungdommelig, klassisk og moderne på samme tid. Det er en unik blanding, som vil tiltale langt de fleste, ligemeget hvilken type bolig og mennesker man er!

Tine K og deres interiør

Udover tekstilvarer og møbler, så laver Tine K også mange forskellige former for interiør. De er ikke ikke for små til at lave bestik, billedrammer, keramik, glas og så videre. På den måde kan man indrette sin stue og køkken med gode ting fra Tine K, ligesom man også kan finde pyntegenstande til alle typer rum i hjemmet.

Se på Tine K produkter her

Share