stearinlys kontortingdk

Stearinlys i mange udformninger (foto: kontorting.dk)

Levende lys er noget, som sætter den helt rigtige stemning i dit hjem. Med bloklys i dit hjem emmer dit hjem af hygge. Det giver nemlig et svagt lys, som komplimenterer dine lamper og andre lyskilder i hjemmet. Men når du tænder for levende lys i hjemmet, skal du naturligvis også være opmærksom. Du må eksempelvis aldrig forlade et rum, hvis dit levende lys stadigvæk er tændt. Du skal altså med andre ord altid holde levende lys under opsyn.

 

Bloklys tilbud er med til at sætte den hyggelige stemning an

Og dette gælder naturligvis specielt, hvis der er små børn i hjemmet. Og så skal du også passe på med, hvor du stiller dine bloklys. De skal ikke stå under noget, som kan antænde. De skal heller ikke stå direkte op ad en væg, da der også kan gå ild i den. Men hvis du følger nogle af disse forholdsregler, kan du blot nyde dit levende bloklys. Og bloklys er specielle fra andre lys, fordi at de er så tygge. Det betyder at de holder i længere tid. Det vil altså sige, at du kan have mere glæde af eksempelvis bloklys. Fordi at der simpelthen er mere stearin. Der er naturligvis også nogle regler i forhold til udluftning. Det er nemlig sådan, at levende lys soder en del.

 

Med elektriske lys kan du lyse alle rum op

Og på den måde, kan det virke en smule forurenede i et hjem. Det kan ligeledes være svært for mennesker, med dårlige lunger, at være i rum med levende lys. Derfor er det vigtigt, at lufte ud i rummet, som der har været levende lys tændt. Og så skal du også lige være opmærksom på, om dit lyv nu også lyser som det skal. Hvis det bliver ved med, at sode skal du slukke det. Så kan der være noget galt med det. Men ellers kan du blot læne dig tilbage i din favorit stol og nyde dit bloklys.

 

Se et stort udvalg af bloklys tilbud her: www.kontorting.dk

 

For mere inspiration:

Lamineringsmaskine til sjov og ballade

Få styr på dine papirer og mapper med et smart arkivskab

Share