Tempur hjælper på ryggen (Foto Tempur)

Tempur hjælper på ryggen (Foto Tempur)

Synger din egen seng på sidste vers? Og er du efterhånden træt af at skulle humpe rundt den første time om morgenen, fordi din muskler i ryggen lige skal sætte sig på plads igen efter en hård nat? Så er det på tide, at du skifter sengen ud.

Det skal gøres nu

Ingen fortjener dårlig søvn; Det ødelægger din dag, dit humør og din energi, hvis du ikke får hvilet ordenligt ud. Så hvis du lægger mærke til, at din seng virkelig ikke kan mere, og at du endelig får et hul i økonomien, så er det med at tage affære. Men når den beslutning så er taget, kan det være svært at finde ud af, hvor du skal finde din nye seng. Her er tre bud:

Tempur: Komfort i højsædet i rigtig god kvalitet. Du kender dem måske fra reklamer, hvor man kan se, hvordan madrassen lægger sig omkring kroppen og holder rygsøjlen helt lige – også selvom, du vender dig. En god seng til dig med rygproblemer.

Akva: 80’erne er tilbage og vandsenge er in igen. Måske hører du ikke til dem, der synes, at vandsenge er det flotteste i verden. Men så skulle du udforske lidt, hvor godt det er for din krop at ligge på en vandseng. Akva er de bedste på det felt.

Carpe Diem: Det er svensk kvalitet og effektivitet, som vil noget. Der er kælet for den mindste detalje, og du kommer hjem med en kvalitetsseng, som du stensikkert bliver glad for.

Se alle tre senge og flere til her

Share