Vær på udkig efter den bedste madras du kan finde (foto sengespecialisen.dk)

Vær på udkig efter den bedste madras du kan finde (foto sengespecialisen.dk)

De fleste har oplevet at have købt madrasser, der ikke levede op til deres forventninger. Alt omkring seng og tilbehør er vigtigt for os, for det skal bruges til at udfylde et stort behov, som vi har hver dag. Det anbefales voksne at sove en tredjedel af hvert eneste døgn. Derfor er det en god idé at være klar over, at man skal vælge produkter af god kvalitet, når man skal investere i nye ting til soveværelset.

Madrasser kan være en videnskab i sig selv. Det er dem, der gør sengen til det den er. Og selv på dette område er der flere ting, man skal være opmærksom på, udover kendetegnene ved en god madras generelt.

Først og fremmest er der undermadrasser, eller boksmadrasser. Det er de store madrasser, der danner grundlaget for enhver god seng. De størstedelen af personvægten. Disse madrasser skal gerne være stabile og fordele vægten ligeligt. Der må ikke være ujævnheder.

Derudover er der topmadrasser, der logisk nok ligges ovenpå en større madras. Topmadrasser er tyndere, men er det ekstra lag, der sikrer den afgørende komfort. En topmadras kan være altafgørende for, om man bare får sovet, eller om man får sovet ordentligt. Mange undersøgelser har vist, at topmadrassen havde en direkte indflydelse på, hvor hurtigt folk faldt i søvn, og hvor stabil deres søvn var.

Vælg de rigtige madrasser

Det er selvsagt ikke alle madrasser, der er lige gode. Der findes rigtige mange forskellige, og der er mange varemærker om buddet. Det er vigtigt, at man ikke vælger efter pris. Du skal derimod tage dig tid til at læse anmeldelser fra andre brugere og overveje mål og fakta ved den madras, du kigger på.

Der er mange muligheder for at købe madrasser på internettet. Selvom du ikke kan komme til at prøve dem med det samme, så kan du hurtigt danne dig et overblik over de forskellige produkter, og til sidst vælge din favorit.

Find et stort udvalg af madrasser her: http://www.dunlopillo.dk/madrasser/

Share