Pernille Corydon er helt simpel elegance (foto cahetu.com)

Pernille Corydon er helt simpel elegance (foto cahetu.com)

Smykker kan tit blive for meget. Nogle har det endda med at ligne, de har et helt smykkeskrin på, fordi mange traditionelle smykker kan være meget bombastiske. Sådan er det ikke med Pernille Corydons smykker. Hun skaber enkelt design, der kan blandes, som det behager hende, der tager dem på.

Og det er til en ”hende”. Smykkerne er nemlig lavet med et meget feminint udtryk, der passer perfekt til kvinden, der elsker at udstråle kvindelighed. Samtidig holder de dog et roligt, stilrent udtryk, der gør det let at bære smykkerne til hverdag såvel som fest.

Pernille Corydons smykker er designet, så de passer til hinanden. Armbånd, fingerringe, øreringer og så videre kan alle bære samme tid. Uden man ligner farmors smykkeskrin. Omvendt kan de også enkeltvis give et stilrent udtryk, båret af deres rå finish men feminine former. Smykkerne laves i figurer som blade, stjerner, cirkler og er generelt meget minimalistiske i deres udtryk.

Et unikt smykke

Alle kvinder kender følelsen af at frygte, at man møder op i samme kjole som en af de andre inviterede. Med Pernille Corydons smykker undgår du dette – i hvert fald med dine ringe, armbånd, halskæder, øreringe og så videre.

Alle Pernille Corydons smykker er lavet i materialer såsom sølv, forgyldt sølv, forgyldt messing og forsølvet messing. Derudover er nogle af dem pynter med halvædelstene, som alle er naturlige og derfor varierer i størrelse farve.

På den måde er de alle forskellige. Med tiden bliver de forgyldte eller forsølvede smykker lysere – deres oxidering bliver mildere – hvilket giver smykket et helt unikt udtryk. Du får et smykke, der fra starten passer til din smag og med tiden bliver mere og mere dit.

Pernille Corydon smykker er noget til dig, der kan lide det rå blandet med feminin minimalisme. Og til dig, der gerne vil have smykker, der er tænkt over og lavet med personligt engagement – fra Pernille Corydon.

Klik her og se udvalget af Pernille Corydon smykker

Læs mere om pertille corydon smykker

Share