Frisk boligen op (foto bygogbolig.dk)

Frisk boligen op (foto bygogbolig.dk)

Der findes rullegardiner, foldegardiner, persienner, lamelgardiner, plisségardiner, men de fedeste er bare panelgardiner. Der er utallige muligheder, når du køber panelgardiner. Dét der ofte er kendetegnende for panelgardiner er, at de går fra foroven af vinduet og helt ned til gulvet. De er altså meget større end mange andre gardiner. Derfor er der også mange, der bruger gardinerne som rumdeler. For eksempel er det rart at kunne dele TV-stuen med spisestuen. Det er hensigtsmæssigt, fordi du lynhurtigt kan trække fra og få ét stort rum igen, hvis du får gæster.

Derudover er panelgardinet med sin størrelse perfekt til at pifte boligen op. Dit rum får udtryk, alt efter hvilket gardin du vælger. Skal det være friskt og sommerligt, så vælg noget med mange farver, eller skal det være intimt og hyggeligt, så vælg noget rustikt i neutrale mønstre.

En tredje mulighed er at bruge panelgardinet som låge. Har du en reol til dit tøj, eller er det bare svært at holde orden i bøgerne, så er det en god mulighed at sætte et panelgardin på. Det er desuden lidt mere spændende end en almindelig trælåge, og det giver på den måde reolen mere personlighed.

Se mange flotte gardiner her!

Share