Spar plads til din indretning med tv ophæng (foto vivotel.dk)

Spar plads til din indretning med tv ophæng (foto vivotel.dk)

TV’et er blevet et vigtigt møbel i vores hjem, og det er efterhånden et dominerende objekt i stuen såvel som soveværelset og køkkenet. Hvor TV’et før i tiden fyldte meget i fysisk forstand, så er skærmene blevet enkle, stilrene og flade i dag. Hvad de ikke fylder i dybden, fylder de til gengæld i rummet, fordi stuen indrettes i forhold til skærmen. Med et vægbeslag til dit TV kan din skærm næsten fremstå som et lækkert maleri på væggen.

Ud over at det ser drønsmart ud, så giver det ophæng også masser af ekstra plads i stuen, fordi du ikke skal være afhængig af et TV-møbel. Det giver også nye muligheder for placeringen. Du kan hænge dit TV i et hjørne nu, hvor der ikke førhen kunne stå en kommode eller et TV-bord, og du kan hænge det over reoler og andet. Især i køkkenet er det smart med et ophæng, fordi der sjældent her er plads til andet end selve køkkenet, der i forvejen har masser af maskiner og redskaber.

Ophæng til TV – placer dit tv optimalt i rummet

Der er flere faktorer, du skal tage højde for, når du hænger dit TV op. Først og fremmest skal du købe et vægbeslag, der er egnet til dit TV’s størrelse og vægt. Du skal sikre dig, at du kan bore ordentligt i din væg også, så dit TV hænger sikkert fast.

TV’et er blevet meget stort i mange danske hjem. Hvis oplevelsen skal være optimal, og dine øjne skal være afslappede, så skal TV’et fylde din knyttede hånd, hvis du strækker armen ud foran dig fra din vante siddeplads. Det skal være placeret, så du ikke skal sidde skævt med nakken eller kigge ned og opad.

Find et ophæng til TV her: http://www.vivotel.dk/produkter/tv-ophaeng

Share