Flotte og smarte kuglepenne til kontoret

Flotte og smarte kuglepenne til kontoret (foto: kontorting.dk)

På en arbejdsplads kan der være mange ting, som er væsentlige for at kunne udføre sit arbejde. En af de ting, som man ikke har lyst til at undvære er en kuglepen. Det er der flere gode grunde til.

En kuglepen er et klassisk skriveredskab. Tidligere skrev man ting ned på et stykke papir ved at dyppe en fjerpen ned i noget blæk, hvorefter man kunne skrive på papiret indtil blækket var løbet af pennen, og man skulle så dyppe igen. Det var en langsommelig affærer, som også kunne blive noget værre griseri, hvis man kom til at vælte glasset med blæk eller blækket dryppede ud over papiret.

Kuglepennen ændrede på den situation. Kuglepennen har nemlig indbygget blæk. Det har den inde i et lille plastikrør inde i kuglepennen. Blækket kan så løbe ned i gennem røret, men bliver stoppet af en lille metal kugle, inden at det løber ud på papiret. Ved at brugeren trykker kuglepenne ned mod papiret, og kører den hen over papiret, kommer blækket så forbi kuglen, og afgiver en streg af blæk. Dette er en simpel og nem måde at skrive på, og har fungeret i mange år.

Kuglepennen er stadig uundværlig

Den fungerer stadig den dag i dag. Selvom man på mange arbejdspladser er blevet meget afhængige af IT og computere til at holde styr på alt fra regnskaber, produktionsmanualer, varebestilling til brevskrivning, så er det stadig svært at undvære kuglepennen helt. Der er stadig mange tilfælde, hvor det kan være en god idé at have en kuglepen på sig. Det kan være, hvis man skal skrive korte huskesedler på kontoret eller skrive sig på firmafrokosten.

Fordelen ved kuglepennen er, at den modsat computere, tablets og mobiltelefoner ikke løbet tør for strøm, derfor virker den altid, så længe der er blæk i den. Samtidig fylder den ikke mere, end at man kan have den i lommen, og den koster også en del mindre end en computer.

Du kan finde smarte kuglepenne hos kontorting

Share