Hvad skal der være på balkonen? (Foto Minaltan.dk)

Hvad skal der være på balkonen? (Foto Minaltan.dk)

Livsnødvendigt er måske så meget sagt, men der nogle forskellige ting, som er næsten umulige at leve uden, hvis du har balkon. De ting kan i hvert fald give dig optimale vilkår for at kunne nyde de mange gode timer udendørs. Vi vil i dette indlæg prøve at lave en lille liste over netop disse ting:

Grillen
Sommer er lig med grill. Men du behøver ikke fare ud og købe et helt udendørskøkken for at kunne servere lækre ting sommeren over. Køb i stedet en mindre grill, der kan gemmes væk, når ikke den er i brug.

Spisepladser
Når maden er grillet, skal du bruge et sted at sidde. Alt afhængig af din families og ikke mindst balkons størrelse, kan du variere i størrelse på bord og antal stole, men sørg for at købe tingene i praktiske materialer. Et havebordssæt kan hurtigt blive grimt, når det står ude i al slags vejr.

Blomster- og urtekasser
Sidst men ikke mindst giver en balkon dig mulighed for at have en hel lille have, der både kan forsyne køkkenet med lækre krydderurter og samtidig indeholde blomster, der giver din balkon et smukt udseende. Udvalget af planter, der gror fint i potter og kasser er nemlig stort.

Læs mere om en balkon her

Share