Hay er fantastisk godt design (foto cahetu.com)

Hay er fantastisk godt design (foto cahetu.com)

Hay er et af de mest kendte danske designvirksomheder, og deres forretninger i både København og Aarhus er flittigt besøgte. Efterhånden har Hay så bredt et sortiment af varer, at der findes et Hay-produkt, der falder i alle danskeres smag, og langt de fleste moderne hjem ejer produkter fra Hay.

Hay har sat trenden de seneste mange år, fordi brandet har gået forrest med de nyeste tendenser inden for innovativt design, ny nordisk stil og miljøvenlig produktion. Hay har formået at kombinere lyst træ med stål og farver, og deres produkter har altid matchet tidens moderigtige farver.

De mest populære produkter fra Hay er deres bakkeborde, der passer ind i næsten alle danskeres sofahjørner, soveværelser eller hyggekroge. Deres farvede og mønstrede sengetæpper i modige farver så som lilla og blå er desuden blevet et hit, og de er gang på gang set udsolgt i landets designshops.

Hay er dansk design i verdensklasse

Hay bliver et større og større brand, og virksomheden har på smarteste vis formået af kombinere brugbare nipsprodukter, brugskunst og møbler i sit varesortiment. Det betyder, at alle kan være med på forskellige niveauer, ligesom at boligindretningen kan fuldendes. Du kan servere kaffe af dine lækre kopper, klippe med din Hay saks, og du kan gemme make-up i din Hay-boks. Den kan du stille på din moderne stige-reol – også af Hay selvfølgelig.

Designet er tydeligt nordisk med referencer til Eames og Poul Kjærholm. Af danske designere, der samarbejder med Hay, kan nævnes Leif Jørgensen, Wagner, Scholten og Baijings.

Se et stort udvalg af Hay produkter her!

Share