Hay holder kvaliteten på hele linjen (foto cahetu.com)

Hay holder kvaliteten på hele linjen (foto cahetu.com)

Hay er efterhånden et etableret designbrand i Danmark, og de fleste danske hjem er præget både bevidst og ubevidst af Hay’s designere. Hay har nemlig forenet ældre klassisk nordisk design med ny innovativ nordisk stil, moderne farver og former. Der er flere referencer til både Eames, Poul Kjærholm og Arne Jacobsen i Hay’s produkter, men alle møbler har alligevel en unik fremtoning.

Hay sætter trenden, hvad angår farver og former, og det er kendetegnene for deres produkter at kanterne er mindre skarpe og mere runde. Hjemmet bliver varmere med Hay’s møbler, og så kan man tilmed ofte kombinere farver. Det er et trick, der virker, hvad end du samler på kobber, reoler eller stole fra Hay. Der vil altid være mulighed for at sammensætte enkle hvide objekter med knaldfarver eller børstede nuancer, for at skabe liv i din bolig.

Hay laver stole til alle rum, hjem og funktioner

Blandt Hay’s mest populære produkter er deres sengetæpper og mindre accessories som knager og kopper. Du kan dog ikke gå ind i mange tøjbutikker uden at kigge på kjoler, toppe, skjorter og t-shirts, der hænger på et Hay tøjstativ, og du kan ikke besøge mange restaurenter, kontorer og hjem uden at skulle sidde på en stol fra Hay.

Hays stole er enkle og alligevel varme, fordi former er afrundede og bløde. Alligevel er den nordiske enkelthed og stil bevaret, fordi de store penselstrøg er adopteret fra ældre kendte danske arkitekter og designere.

Deres nye københavnerstol er lækker omkring spisebordet. Benene er skrå, hvilket er kendetegnene for flere af deres produkter – blandt andet tøjstativerne og bordbenene, og du kan sætte stolene sammen i forskellige farver eller nøjes med en enkelt sort stol eller rent træ.

Find produkter fra Hay her

Share