Også praktisk og miljøvenligt (foto www.ltm.dk)

Også praktisk og miljøvenligt (foto www.ltm.dk)

Et funkishus er et ideelt boligvalg til den moderne familie. Funkishuset er nemlig nemt at vedligeholde, da det er opført i hårde materialer som pussede sten og cement. Det betyder, at du undgår træbehandling, råd, svamp og andre dyre uvenner.

Stilen er enkel med glatte ensfarvede overflader, og du vil derfor passende kunne indrette dig med flisebelagt have og indkørsel. På denne måde bibeholder du looket og slipper for at slå græs og klippe hæk.

Børnene har plads til leg med bold, løbecykler og kridttegnede hinkebaner, mens din bil kan holde trygt parkeret i carporten. Det er igen smart med en carport til familiebilen, hvis du vil undgå rust og slid på bilen.

Funkishuse er både gode ved miljøet og dine børn

Et funkishus er uden tvivl børnevenligt, da du her får både fælles stuerum og mindre værelser. Alt efter behov og temperament kan fællesrummet gøres større eller mindre. Store vinduespartier vil gøre huset mere rummeligt, lyst og åbent. Husets linjer gør det helt ideelt med store vinduespartier.

Det er rart at få så meget lys ind som muligt i de danske mørke vintermåneder, ligesom det er rart at få mest muligt ud af sommersolen. For den bekymrende mor vil vinduerne give rig mulighed for at følge med i børnenes udendørs leg.

De moderne materialer gør også huset ganske klimavenligt, da det giver dig en grundig isolering mod vinterkulde og en maksimal udnyttelse af solens varmestråler om sommeren.
Et miljøvenligt byggeri vil være det helt rigtige, hvis vi i fremtiden vil overdrage en bæredygtig verden til vores børn.

Skal du bygge et funkis hus, så læs mere her

Share