huse til fremtiden (foto www.ltm.dk)

huse til fremtiden (foto www.ltm.dk)

Et funkishus er ligesom navnet fortæller et hus, der er funktionelt. Og hvad vil det så sige? Et funkishus er transparent og meget rummelig. Der er plads til at indrette det på utallige måder, så din egen stil for alvor kan skinne igennem. Huset er præget at flotte, rene linjer og i en kubisk form. Hustypen er typisk skandinavisk, og du vil se disse funkishuse dukke op flere og flere steder i Danmark.

Funkishuse har fladt tag. Mange vælger at få en lækker tagterrasse på taget. Der er som regel store vinduespartier, der gør at husets værelser bliver fulde af lys og varme. Husene er meget enkelt bygget, og passer ind hvor som helst. Bygherre vil hjælpe med at finde den hel rette beliggenhed på grunden, så solen og haven kan blive udnyttet så godt som muligt.

Funkis er fremtiden

Fremtidens huse er bygget efter funkisstilen. Mange er allerede hoppet med på vognen, og flere og flere unge familier vælger at få bygget et funkishus. Der er god plads til, at ungerne kan bolstre dig på de store gulvarealer og i haven. Der er penge at sparer, år man bygger et funkishus. Det flade tegn er velegnet til solceller, som indfanger energi. Penge, du altså sparer på almindelig strøm. Du kan også vælge at få forskudt tag, og på den måde kan du ege med lysindfaldet i dit hus. Tal med arkitekten om, hvad I har af drømme og ønsker omkring et nyt hus.

Læs mere om funkis her!

Share