Godt fotopapir genskaber minder (foto kontorting.dk)

Godt fotopapir genskaber minder (foto kontorting.dk)

Er man vild med billeder, og bare det at komme ud i naturen og se den med det distancerede og betragtende blik, som en linse giver en, vil fotopapir være en fordelagtig investering. Fotopapir gør billederne og farver retfærdighed. Ligesom at et lærred betyder uendeligt meget for maleren, betyder fotopapir også vanvittigt meget for den måde, som fotografiet træder frem på i virkeligheden. Fotopapir er fotografiernes sanselige manifestation. Det gode fotopapir er modelerbart, og lader billedet træde frem, sådan som man forestiller sig, at det skal gøre. Der er altid en kæmpe forskel mellem fotografiernes digitale væsen og deres fysiske væsen. Det gode fotopapir skaber en smuk forskel, der er med til at gøre værdsættelsen af fotografierne endnu bedre. For man forstår ofte først, hvad det er man har, når man har taget det frem fysisk. Fotopapir kan være med til at gøre værdsættelsen af gode stunder større, men også detaljerigdommen i de fotografier man har taget, kommer til deres ret.

Rigdommen

Fotopapir giver plads til detaljer og nuancer, som det ofte kan være svært at få frem på den pixellerede computerskærm. Med levende blæk og skarpt fotopapir er det muligt at nyde, hvad det er man har set engang for længe siden på en nærmest intens og livagtig måde. Det smarte er, at man kan arrangere sine levendegjorte fotografier i mapper, som man så sammen som familie kan sidde og betragte i fællesskab. De levendegjorte fotografier kan tages ud af mappen og studeres på nært hold. Det giver altså noget helt særligt til det at være til stede i fotografiernes verden, når de har fået fysisk virkelig form for os.

Det levendegjorte

Fotopapir er ikke bare fotopapir. Det er ligeså meget fællesskabspapir og oplevelsespapir. Fotopapir er den fysisk levendegjorte version af virkeligheden, sådan som den så ud for en dengang og nu. Man er næsten helt tilbage til den stund, hvor man tog fotografiet med blikket rettet mod virkeligheden og dens mange sanseligheder.

 

Se et udvalg af fotopapir hos kontorting.dk

Share