Fantastisk til kølige nætter i stuen (Foto Cahetu.dk)

Fantastisk til kølige nætter i stuen (Foto Cahetu.dk)

En aften i den bedste lænestol, lækker jazz kører i baggrunden, og du har lavet en kande af din yndlingste. Du kryber sammen med en god bog, en krimi, som du har ventet i mange uger på at få fat i. Du bladrer om på første side samtidigt med, at du skutter dig. Det er koldt udenfor. Hvad mangler?

I fletter fingre, mens I sidder og kigger på solnedgangen. Der er rødvin i glassene, tændte stearinlys og frem for alt, al den tid I kunne ønske jer. Men du ryster lidt. Solen er gået ned, og temperaturen er faldet en del. Hvad mangler her?

Okay, indrømmet. De to scenarier er en smule kliché. Og du kan sikkert godt gætte dig til, hvad der mangler. Men uanset, hvor kliché der er, er det noget, som de fleste har været ude for. Og er det så ikke lidt ærgerligt ikke at have den plaid, som du rent faktisk mangler i den situation, og som ville gøre lige præcis de to øjeblikke helt perfekte?

God ikke på kompromis

En plaid kan fås mange steder. Du kan sagtens stikke ned i et supermarked og finde en omgang fleece i rodebunken. Den koster nok en 40 kroner, men så skal du også vide, at du nok står det samme sted med en plaid om maksimalt et år igen. Og det bliver mange penge i længden. Desuden. Fleece? By Nords plaider ligger ikke i den billige ende – det skal med. En plaid koster vel mellem 599 og 799 kroner. Men du kan være sikker på, at du betaler for kvalitet, som holder i mange år. Plaiderne er af uld, der ikke kradser. Det er blødt for din hud og en god og kærkommen luksus. Sådan en plaid vil helt sikkert være prikken over i’et både i lænestolen og foran solnedgangen. HAY har også nogle gode alternativer til By Nord.

Læs mere om By Nord plaider og se nogle modeller her

Share