Intet slår følelsen af at lægge sig i rent sengetøj (foto cahetu.com)

Intet slår følelsen af at lægge sig i rent sengetøj (foto cahetu.com)

Alle har stiftet bekendtskab med følelsen. Allerhelst skal man være trådt lige ud af badet og i en ren pyjamas, og så kravler man ned i den nyredte seng med det splinternye sengetøj. Det knaser køligt, mens man finder den helt rette sovestilling og magtesløs lader søvnen tage over. Det er en skam, at det ikke kan føles sådan at gå i seng hver dag, men så ville der jo heller ikke være noget ekstra særligt ved de situationer, hvor man gjorde det.

Med en kop the og en god bog bliver det simpelthen ikke bedre end det. Og man skal virkelig huske at give sig selv de oplevelser i en stresset hverdag, hvor man let glemmer at tænke på sig selv. Det er hverdagsluksus, og det skal nok give ekstra energi til resten af arbejdsugen.

Økologisk bomuld er kongen inden for sengetøj

Flere og flere forhandlere er begyndt at sætte miljøet og sundheden øverst på prioriteringslisten, når der skal vælges sengetøj. Økologi er en gave til dig og til naturen, og når du vælger økologisk bomuld, vælger du både det blødeste og lækreste materiale, men du vælger også at kravle under dynen med grøn samvittighed. Man sover bare ekstra godt, når man ikke svøber sig ind i kemikalier og andet skidt.

Når du køber sengetøj skal du også huske at tage højde for målene på din dyne og pude. Det er nemlig ikke alle dyner og puder, der passer til standardmålene, og det er hverken sjovt at skulle presse en dyne ned i betrækket eller have for meget overskudsbetræk, fordi dynen ikke fylder det ud. Farver er også vigtige, for nogle vil have det helt enkelt, mens andre vil have vildere farver, mønstre eller noget grafisk print. Det er op til din personlige stil og selvfølgelig, hvilke farver du ellers har brugt i dit soveværelse.

Se et stort udvalg af sengetøj

Få meget mere information om sengetøj her:

Sæt spræl på børneværelset med Ferm living sengetøj

Køb nyt lækkert sengetøj til dobbeltdynen

Pak din seng godt ind med et HAY sengetæppe

Share