Du kender fordelene ved engangsservice (foto kontorting.dk)

Du kender fordelene ved engangsservice (foto kontorting.dk)

Der er altid grund til at fejre noget. Især på arbejdspladsen. Det kan være, at der er en, der har fået en forfremmelse, eller det kan være, at firmaet har fået en ny stor kunde, der kommer til at betyde meget for fremtiden. I hvert fald er en af de bedste måder at fejre begivenheder på ved at spise og drikke. Det er også et af menneskets mest foretrukne fejringsmåder. Derfor bør der heller aldrig mangle service, tallerkner og glas. Engangsservice kan være at foretrække, hvis man vil fejre noget i stor stil med en storladen fest og lidt druk dertil.

Engangsforestilling

Engangsservice er smart af form og udtryk. Det er ikke et af de mest holdbare former for service. Tværtimod er det en form for service, som lever i kraft af, at det blot bliver benyttet en enkelt gang. Men det er også godt nok. Med engangsservice kan man holde det brag af en fest, som man har glædet sig til. Man kan anrette forskellige retter på et bord, hvorfra folk så kan tage for sig. Med engangsservice bliver det skåret ud i pap for den mest fumlefingrede. For engangsservice er uhyre nemt og praktisk at bruge. Det er noget, der virker. Det holder perfekt denne ene gang, hvor festen varer, og så har det også tjent sin pligt.

Nemt og smart

Der er også en anden fordel ved brug af engangsservice. Blandt andet er det meget nemt at rengøre og rydde op. Det skal lige ned i skraldespanden, hvor alt andet affald hører hjemme. Engangsservice er lavet i lidt plastik, hvilket gør, at det ikke skal vaskes. Det kommer ikke til at kunne bruges igen, hvis man putter det i opvaskemaskinen. Derfor bør man helt klart bare smide sit engangsservice ud dagen efter festen. Det er nu engang meget rart, for der er altid så meget andet, der skal gøres rent, når man har holdt sin store fejring. Køb engangsservice hos kontorting.dk og spar på oprydningen

Share