Få et fantastisk smukt gardin (Kilde Colefax.com)

Få et fantastisk smukt gardin (Kilde Colefax.com)

Du har utallige muligheder for at gøre din bolig lækker og indbydende. Når du bladrer i et boligkatalog har du måske lyst til at bruge hele din løn på lækre ting til bolig. Der er simpelthen så mange fede detaljer, der kan gøre en kæmpe forskel for udtrykket i dit hjem. Én af detaljerne er gardiner. Gardiner er ikke længere bare de lange og kedelige med blomster, der hænger hos din farmor og lugter af sur tobak. Gardiner er meget mere end det. Her har du en lille guide til, hvilken slags du skal vælge, så den passer til din stil.

Hvilket gardin passer til dig?

Hvis du er den stilede type, der elsker rene linjer, så skal du helt klart vælge panelgardiner. Panelgardiner er smukke i store vinduespartier og i kontormiljøer. Panelgardiner udtrykker karriere, succes, stilrenhed og karakter.

Er du til hygge, de nære værdier og tryghed, så skal du vælge liftgardiner. Liftgardiner er klassiske, diskrete gardiner, der passer ind i alle rum og giver prikken over i’et i et hyggeligt hjem. Liftgardiner er yderst funktionelle og kan både afskærme fuldstændig for solen samtidig med, at de er smukke at se på.

Find det gardin, der passer til dit hjem, her!

Share