Har du plads til det kunne du gøre køkkenet hyggeligt med en tallerkenrække (foto traevarer.dk)

Har du plads til det kunne du gøre køkkenet hyggeligt med en tallerkenrække (foto traevarer.dk)

Mange af os har dyre lækre fade fra Royal Copenhagen eller andre genbrugs- og arvefund. Ligeså kan tallerkener kan fås i et utal er former og farver. En smuk måde at opbevare dit fine porcelæn på er i en tallerkenrække over spisebordet eller i køkkenet. Det har været vældig moderne nu gennem flere år, hvor vi er søgt tilbage mod de ældre idylliske traditioner med sylte, nyt nordisk mad, grød, bøgen og engen med Dannebrog og den friske danske brise langs havet. Tallerkenrækken er den perfekte pynt på væggen, der samtidig fungerer som praktisk opbevaring og udstilling af dine fine genstande til køkken –og spisebrug.

En tallerkenrække behøver ikke være antik

Der har været rift om tallerkenrækkerne på loppemarkederne, hvilket har skubbet prisen i vejret. De er efterhånden dyre på både loppemarkeder, i de antikke butikker og andre genbrugs –og retrosteder. Hvad mange ikke ved er, at du kan finde din tallerkenrække spritny til en ganske fin pris. Der går intet af den fine æstetiske og romantiske stemning, men du slipper for at lede længe efter dit møbel.

Lad din tallerkenrække passe til din øvrige indretning. Det er ganske moderne med det bare træ, men du kan med fordel male din række hvid, hvis det passer til din øvrige indretning. Du kan male den lige den farve, du ønsker, hvis du køber din tallerkenrække i sundt træ. Du skal blot være opmærksom på, at når du først har malet den, kan det være svært at få den afpillet igen.

Køb en tallerkenrække her

Share