Den gode madras gør en enorm forskel (foto Dunlopillo.dk)

Den gode madras gør en enorm forskel (foto Dunlopillo.dk)

Der er ikke noget ved at lægge sig i sin seng, hvis man alligevel ikke ligger særlig godt. Det kan også være, at du engang lå godt, men at din seng ikke længere er rar at ligge i for dig. Det kan meget vel være, fordi du har brug for en ny slags madras.

Madrasser bliver dels hærdet med tiden, og dels ændrer din krops fysiske former og behov sig. Sammenlagt kan disse to faktorer betyde, at du får en dårlig søvn, hvis du ikke skifter din madras ud med en ny af slagsen.

Heldigvis findes der et stort udvalg af madrasser, der er udviklet ud fra forskellige menneskelige behov. Og man har som sagt ikke nødvendigvis de samme behov hele vejen igennem livet. Derfor er det naturligt og nødvendigt at skifte madrassen ud igennem livets gang.

Vælg en madras, der passer til dine behov

Som mennesker er vi forskellige, derfor har mange af os også forskellige madrasbehov. Hvor nogle skal ligge på en meget hård madras for eksempelvis ikke at få ondt i ryggen, så har andre brug for at ligge på en meget blødere en af slagsen.

Når det kommer til madrasser, skal man ikke lade sig snyde af, at det som regel altid er dejligst at lægge sig på en blød madras. Det betyder nemlig ikke nødvendigvis, at det også er det, der er dejligst for en i længden. Hvis du er i tvivl om, hvordan du ligger bedst er der flere ting at gøre.

Dels skal du naturligvis mærke efter, hvornår og hvordan du selv synes, du ligger bedst. Prøv nogle forskellige senge af hos en sengeforhandler og tag dig god tid. Derudover findes der både læge og sengeforhandlere, der har ekspertisen til at sige, hvilken form for madras din ryg peger i retning mod.

Find din madras hos sengespecialisten.dk

Læs mere om madrasser via disse indlæg:

Dunlopillo madras – få en god nats søvn med den perfekte madras

Din sengs madras skal give optimale støtte til din krop

Sov bedre med gode madrasser

Share