Levende lys om aftenen skaber stemning (foto cahetu.com)

Levende lys om aftenen skaber stemning (foto cahetu.com)

Der er ikke noget bedre end levende lys. Levende lys har det med at skabe en helt særlig stemning. Det er en særlig stemning af intimitet og skrøbelighed, der kommer frem med de levende lys. En lysestage kan få det smukkeste frem i det levendes lys’ energiske ild. Det er som om, at der i lysets små bevægelser udfolder sig en verden af skrøbelige indfald.

Præger rummet

En lysestage kan give en helt særlig stemning. Har man et værelse man holder særligt meget af og ønsker man at peppe det lidt op, kan en lysestage eller to helt klart gøre forskellen. Der er få stuer i hvert fald, der ser dårligere ud med levende lys. Man skal bare huske på at slukke meget af det kolde elektriske lys. Så kan man rigtig mærke det levende lys’ effekt på tilværelsen. Med levende lys er det muligt at skabe rum for at sidde alene med en rigtig god roman eller en lækker middag med sin udkårne.

Forskellige slags

En lysestage kan fås i forskellige former. Den kan findes som den helt simple lysestage og den flerarmede lysestage. Til en middag er det god stil at stille en ikke alt for bastant flerarmet lysestage på middagsbordet. Den vil uden tvivl føje et yderligere lag af hygge og ro over den i forvejen dejlige middag, som man har inviteret gæster til. Den simple lysestage kan man med fordel placere på vindueskarme. Når det bliver mørkt, og man så tænder for lyset, kan man se, hvordan lyset bliver spejlet i det mørke glas. Det skaber et særligt spil i hele rummet, når lyset bliver fordoblet.

Når man køber en lysestage, er det sjældent man fortryder det. Man har som oftest bare lyst til at købe endnu flere og blive ved med at forskønne sit hjem.

Find en lysestage her: http://www.cahetu.com/lysestager

Share