Dunlopillo er det værd (foto dunlopilo.dk)

Dunlopillo er det værd (foto dunlopilo.dk)

Sengen er din vigtigste plads i hjemmet, og det er derfor vigtigt, at du finder den rette seng med den rette madras og placering. Indret dit soveværelse, så du finder det rigtig hyggeligt og behageligt. Du skal bruge mange timer i dette rum – mere præcist en tredjedel af din tid, om du vil det eller ej.

Dunlopillo er et ældre mærke og én af de tunge spillere på sengemarkedet. Det er ikke uden grund. Sengene er af høj kvalitet. Siden starten af 1900-tallet har Dunlopillo produceret madrasser af naturlatex, og brandet har naturligvis fulgt med både udviklingen og moden.

Vælg mellem de rette Dunlopillo senge

Tænk dig grundigt om, før du køber ny seng til soveværelset. Hvor meget plads har du, og hvor meget plads har du brug for? I hvilken position foretrækker du at sove? Sover du alene? Hvad bruger du din seng til ud over at sove?

Dunlopillo leverer selvfølgelig også elevationssenge af høj kvalitet, og netop elevationssenge er populære i disse år, hvor sengen også bruges til arbejde, afslapning, tv og andet. Dunlopillos elevationssenge kommer med perfekt nakkestøtte, elektrisk motor og selvfølgelig den klassiske madras i naturlatex. Med den radiostyrede betjening kan du ligge lunt under dynen, mens du indstiller ryggen, så du ligger perfekt i forhold til tv’et, boglæsningen, bakken med morgenmad, eller hvad du nu ellers skal foretage dig.

En mindre fancy seng kan dog oftest også gøre det, og dunlopillo laver også klassiske senge i flere mål. Sov hovedregel skal du kunne strække dig i sengen uden farve for at falde ned, hvis du skal kunne sove trygt natten igennem, hvor man vender sig flere gange i søvne.

Se Dunlopillo senge her: http://www.dunlopillo.dk/

Share