Dunlopillo giver dig langt den bedste søvn (foto dunlopillo.dk)

Dunlopillo giver dig langt den bedste søvn (foto dunlopillo.dk)

Vores seng er altafgørende for, hvor godt vi sover om natten. Tager man i betragtning, hvor mange timer vi tilbringer sovende i vores seng gennem et liv, er det helt legalt at investere lidt ekstra i sengens komfort og dit velvære. Og netop fordi vi bruger så meget tid i sengen, er det så pokkers vigtigt at vælge den helt rigtige til dig og dit søvnbehov. Det skal du typisk bruge kyndig vejledning til, så find en ekspedient, der kan hjælpe dig med valget af den helt rigtige.

Dunlopillo er et af Skandinaviens førende mærker, når det kommer til senge og madrasser. Derfor er du også garanteret kvalitet, hvis du går på sengejagt hos en af deres forhandlere. Endvidere er du garanteret en seng, der kan følge dig de næste mange, mange år.

Dunlopillo senge er miljøvenlige

Hvis du tilmed går op i og interesserer dig for miljøet, er Dunlopillo det oplagte valg. Mærket har nemlig produceret madrasser i naturlatex siden 1929, hvilket er et meget miljøvenligt materiale. Du tager derfor ikke kun et valg, der er det helt rigtige for din egen komfort og søvn, men også det helt rigtige valg for miljøet – så bliver det næsten ikke bedre, vel?

Når du modtager din nye seng fra Dunlopillo, skal du ikke blive alt for overrasket over, hvor stor forskel, der vil være på den og din gamle seng. For der vil være en mærkbar forskel.

Hvis ikke du synes, at hele din seng trænger til at blive udskiftet, men det i virkeligheden bare er din madras, du vil have en bedre og mere miljøvenlig version af, er Dunlopillo også leveringsdygtige heri, i og med mærket også forhandler madrasser uden medfølgende sengestel. Et oplagt valg, hvis du vil sove bedre uden at bruge alt for mange penge.

Find din dunlopillo seng her

Share