Så god den nærmest er sikret mod onde drømme (foto sengespecialisen.dk)

Så god den nærmest er sikret mod onde drømme (foto sengespecialisen.dk)

Vi får ørerne tudet fulde af en hel masse gode råd for, hvordan vi skal passe godt på vores helbred og sundhed. ”Spis 6 stykker frugt og grønt hver dag”. ”Spis masser af fisk – det er godt for hjertet”. ”Dyrk motion minimum 30 minutter dagligt”. ”Drik 2 liter vand hver dag mindst”. ”Sørg for at trække vejret dybt – måske endda meditere mindst 1 gang hver dag”. Og et af de råd, som vi mange gange har fået at vide, er, at det er vigtigt at sove omkring 7 timer hver nat, da det giver kroppen ny energi til endnu en travlt dag.

Men hvor mange af os danskere gør så det? Ja folk med små børn gør i hvert fald ikke. Her er der vågne timer hver nat hos de fleste, og med et fuldtidsarbejde ved siden af og et vækkeur, der ringer kl. 5.30, ja så kan de fleste nok regne sig frem til, hvordan sådan en nat ser ud. Mange skal også lige svare på e-mails eller se TV om aftenen, og før man ved af det, er klokken blevet halv et, og så er der alligevel kun 5 timer til, at man skal op.

Sov godt med en Dunlopillo madras

Men hvis vi skal prøve at få sovet en god nats søvn, er det i hvert fald vigtigt, at vi har noget ordentligt at sove på. Her er en god madras helt essentiel. Den skal være tilpas blød til, at den er behaglig at ligge på, men samtidig skal den være tilpas hård, så den støtter vores svage ryg, der ellers har det med at gøre ondt efter en hel nat. Ydermere skal den gerne være let at banke for støv og måske have et aftageligt stof på, så det kan ryge en tur på 30 grader i vaskemaskinen, hvis der er kommet snavs på det. En madras fra Dunlopillo kan være et godt bud.

Se et udvalg af Dunlopillo madrasser her

Du kan også se på en behagelig aqua vandseng her

Share