En topmadras er uundværlig når du først har prøvet en (foto dunlopillo.dk)

En topmadras er uundværlig når du først har prøvet en (foto dunlopillo.dk)

Toppen af kransekagen? Hvad har en topmadras med kransekage at gøre? Og hvorfor lige toppen af den? Toppen af kransekagen er den bedste og fineste del af kagen. Når den ligger øverst, er der stor sandsynlighed for, det er den, der spises først. Derfor skal den være smagsmæssigt lige i skabet, og konsistensen skal ikke være til at sætte en finger på.

Det samme gælder med topmadrassen, den er ikke fundamentet for hele sengen, men den er den sidste finesse, der fører dig lige ind i drømmeland.

Men hvad er så en god topmadras? En topmadras er god, når den er lavet af gode basismaterialer, hvortil den også skal være tilpasset din krops unikke behov. Det gør din madras i forvejen, men topmadrassen er ligesom toppen på kransekagen – den, der gør den endelige forskel. Med den bedste topmadras kan du for eksempel opgradere en almindelig seng til en seng, der er specificeret til dine særlige behov. Det gælder uanset om du har behov for en hårdere, højere eller blødere seng.

Brug for en blød seng?

Det kan være dyrt at skulle investere i en nye seng eller en ny madras. Derfor er det en god ide at tænke i andre baner. Hvis madrassen, du har derhjemme, er hård og stiv kan en blød topmadras dulme de hårde kanter. På den måde får du den seng, din ryg længes efter.

Topmadrasser kan tilpasses unikke behov. Derfor er der ingen grund til at gå på kompromis. Se f.eks. mulighederne for topmadras her

Hvis du og din partner har du forskellige enkeltsenge, men har samme fysiske behov, kan I få en dobbelttopmadras, der forbinder sengene og justerer sengenes blødhed/hårdhed. Omvendt kan I også få separate topmadrasser, så I ikke behøver at gå kompromis med jeres kroppes behov, fordi I gerne vil sove tæt.

Med en topmadras får man den finesse, der gør ens seng helt særlig.

Vil du vide meget mere om madrasser, så prøv nedenfor:

Dunlopillo madras – få en god nats søvn med den perfekte madras

Madrasser til de dårlige rygge

Din madras er en del af slankekuren

 

Share