Du forbrænder stadig når du sover (Kilde Sengespecialisten.dk)

Du forbrænder stadig når du sover (Kilde Sengespecialisten.dk)

At en madras skal hjælpe dig i din slankekur lyder måske som underligt i dine ører, men ikke desto mindre er det rigtigt. Det anbefales faktisk af sundhedseksperter, at du får rigeligt med søvn under en slankekur. Timerne i sengen kan hjælpe dig med at fremme dit vægttab eller holde din vægt. Det handler om overskud, og det giver søvnen dig.

Derfor er en madras vigtig

Det, søvnen giver dig, er, at den vedligeholder din krop og påvirker din hormonproduktion. Det betyder mere præcist, at hvis du ikke får 7-8 timer søvn hver nat, så kommer du til at mangle energi, og den manglende energi vil din krop forsøge at finde andre sted, og det kommer ofte fra din mad. Dermed tager du hurtigere på.

Det er dog ikke lige meget, hvordan du sover. Søvn er ikke bare søvn. Hvis du vågner femten gange på en nat, så er du ikke udhvilet, når du vågner og så har du heller ikke fået energi. Det handler altså om kvaliteten og for at opnå en god nattesøvn, så er det vigtigt, at du har den rigtige madras for at opnå det. Den må ikke være blød eller for hård, så det skal du ind og mærke efter.

Den rigtige madras kan altså hjælpe dig til at slanke dig og give det en god nattesøvn samtidig.

Find den rigtige madras her.

Share