Der er kæmpe muligheder med en bungalow (foto benee-huse.dk)

Der er kæmpe muligheder med en bungalow (foto benee-huse.dk)

For nogen er bungalow nok en gammeldags stilgren inden for boligbyggeri. Hvem har ikke set adskillige film fra 30’erne og 40’erne, hvor der ligger den ene bungalow efter den anden, side om side, uden at man kan skelne den ene fra den anden? Men det skal ikke stoppe dig og din familie fra at vælge den smukke byggestil, hvis I står på tærsklen til et nyt boligbyggeri. For du og I kan sagtens få jeres ideer med i byggeriet. I skal bare finde et byggefirma, som kan få det til at ske.

Gammel vin på nye sække

En gammel stil på en ny måde, kunne man også sige. For det er netop det, der er sket med bungalowstilen. Den kom til Danmark i 20’erne og brugt utrolig meget indtil slutningen af 1940’erne. Hvis du ser gamle danske film og ser nogle eksempler på bungalows, kan du måske se, at bygningerne bærer præg af, at der ikke bare vildt mange penge at gøre med dengang. Men ikke desto mindre, er det en smuk arkitektur og gode ideer, der ligger bag byggestilen. De ideer er taget med i de moderne og langt mere funktionelle, individuelle modeller af bungalows.

Det handler om byggefirmaet

På nettet kan du hurtigt finde nogle forskellige modeller af moderne bungalows. Her kan du se, hvor smukt de kan bygges. Bungalows har et dejligt, naturligt lysindfald. De er traditionelt bygget i smukke materialer, og den kvadratiske stil har et flot og stilrent udtryk. Du og din familie har sikkert mange ideer til, hvordan bungalowstilen kan gøres til jeres. Dem kan sagtens få ført ud i livet, men det kræver, at I finder et byggefirma, som er gode til at lytte til jeres forslag og som vægter god kommunikation højt.

Er du interesseret? Læs mere om bungalow og se modeller her

Share