altandøren betyder meget for hvordan altanen føles (foto minaltan.dk)

altandøren betyder meget for hvordan altanen føles (foto minaltan.dk)

Det er ikke ligemeget, hvilke døre vi åbner op med! Nogle døre inviterer til, at man åbner op for dem og forsvinder ud i det andet lokale. Andre døre er massive og virker næsten afskrækkende. Som en stor og stærk hoveddør for eksempel. Hoveddøre fås often i massive materialer, der gerne må virke stærke og uigennemtrængelige.

Med altandøre er det lidt noget andet. Man har som altanejer ikke behov for en afskrækkende dør, hvis man bor på toppen af en lejlighed. Der er i den højde ikke mange tyve, det kan falde ind at bryde ind gennem altanen. Derfor er man, hvad sikkerhed angår ikke i farezonen for indbrud og tyveri. Det er jo egentlig meget rart, og det bedste er, hvis man kan nyde det og bruge det til sin egen fordel.

Forskellige slags

For eksempel kunne man installere sig en rigtig smuk altandør. En altandør der gav lyset frit spil til at lege med resten afg lejlighed. En altandør, der ikke nødvendigvis var særligt robust eller stærk, men som man alligevel kunne stole på i 4. etages højde.

Der findes altandøre med ornamenter. Disse altandøre passer godt ind til franske altankasser, hvor man ikke har plads til at bevæge sig ud, men lige kan kigge ud af døren. Den franske altan er hyggelig, og derfor er en altandør med ornamenter også perfekt. Der findes også helt simple altandøre, der passer perfekt til helt simple altankasser. De lader med store vinduer lyset falde ind i lejligheden og lege.

Ordnes for dig

Ja, der findes i sandhed mage muligheder, når det kommer til altandøre. De bedste muligheder er der for hele familien, hele året, og det bedste ved det hele er, at man som ejer ikke behøver at gøre noget. Opsættelse og installation klares nemt for dig hos de bedste altanspecialister.

Læs flere spændende indlæg om altaner her:

En altan er dit ekstra rum, frirum, roderum, yndlingsrum

En god altan til sommerhuset eller lejligheden

Altaner skal vælges med omtanke

Share