Det er ikke for sent at få en vandseng (foto sengespecialisten.dk)

Det er ikke for sent at få en vandseng (foto sengespecialisten.dk)

Når folk tænker på en seng, er det sjældent, at de har en vandseng i tankerne. Vandsengen er bestemt ikke det mest sete i danske soveværelser, men i virkeligheden byder sengen på mange fordele. Vigtigst af alt, når du køber ny seng, er, at du føler dig godt tilpas. Mærk efter og prøv dig frem!

Akva har produceret senge siden 1981, og meget er sket siden. Hvor vandsenge før i tiden har set anderledes og klodsede ud, så er design og funktionalitet fulgt med tiden. Design og fremtoning i soveværelset er også vigtigt, fordi soveværelset er et af de mest private rum, vi ejer. Vi bruger overraskende meget tid her. Ud over at sove en tredjedel af vores liv væk, bruger mange af os også soveværelset til at se tv, læse, skrive, lægge tøj sammen og hygge-spise.

Akva vandsenge har fordele

Vandsengen former sig efter din krop, hvilket for nogle føles helt fantastisk. En god vandseng giver perfekt efter, hvor kroppen behøver det. Du svæver bogstaveligt talt i dine drømme!

Vandsengen vil fungere temperaturregulerende, fordi vandet varmes og køles efter rumtemperaturen og dig. Det er smart, fordi en stabil temperatur giver din krop ro, hvilket i sidste ende vil forbedre din nattesøvn.

Vandsenge mindsker ydermere risikoen for allergi og astma-symptomer væsentligt. Det skyldes, at støvmider der lever i vores madrasser og dyner, ikke har samme gunstige leveforhold i din vandseng. Vandsengen er også nemmere at gøre ren end den gængse seng, du ikke kan skille ad på samme måde ved rengøring.

Find senge fra Akva her: http://www.sengespecialisten.dk/akva/

Share